TOP

Blue Industry opent eerste winkel in Den Bosch

De eerste winkel van het Nederlandse mannenmodelabel Blue Industry is een feit. Afgelopen vrijdag ging de winkel feestelijk van start.

De Blue Industry-winkel, een franchise-onderneming van Jan en Tonnie Thiel, is direct een daverend succes. Tonnie Thiel: “We zijn erg goed van start gegaan. Dat komt natuurlijk ook door alle publiciteit en trammelant rondom de opening, maar we zijn erg tevreden.”

Modischer

Op diezelfde plek, aan de Kerkstraat in Den Bosch, runde het echtpaar elf jaar lang een State of Art-winkel. Over de overstap naar Blue Industry zegt Thiel: “We wilden wat nieuws. Een jonger en iets modischer merk. En Blue Industry is een Nederlands merk dat het op dit moment heel goed doet en goede ontwikkelingen doormaakt.” 

Het Nederlandse mannenmodelabel Blue Industry, dat in 2007 is opgericht door Rogier van Kleef en Maurice de Bont (van agentuur Lebelz), staat bekend om zijn shirts en colberts. En dat zijn ook precies de items die tot nu toe goed verkopen in de nieuwe winkel. “Vooral het grijze jersey colbert doet het erg goed,” aldus Thiel.