TOP

Blosh breidt uit met kinderlabel Silvian Heach Kids

Modebedrijf Blosh heeft Silvian Heach Kids aan haar portfolio toegevoegd. Het klassieke en volwassen Italiaanse kinderlabel is geschikt voor kinderen van 0 tot en met 16 jaar.

Silvian Heach Kids is in 2008 opgezet in Italië en kenmerkt zich volgens de Nederlandse agent Blosh door het gebruik van unieke details, fijne materialen en lichte stoffen. Het label is opgesplitst in drie segmenten: een collectie voor baby’s van 0 tot 2, een lijn voor 2 tot 7-jarige en een collectie voor kinderen van 8 tot 16 jaar. “Silvian Heach Kids is een klassiek kindermerk met uitgesproken details en een volwassen uitstraling”, vertelt labelmanager Nikki van Hek in een telefonische reactie. “De huidige collectie past bij de stijl van kinderlabels Moncler, Monnalisa en Guess.”

Klassiek, volwassen en stoer
Volgens Van Hek is Silvian Heach Kids ideaal voor kindermodewinkels in het midden- tot hoogsegment. “Voor 106 euro kunnen consumenten een winterjas met echt bont kopen.” De verkoopprijzen van de broeken variëren tussen de 30 en 50 euro en de shirts tussen de 20 en 50 euro. Ondernemers die liever iets minder klassieke en volwassen items willen kopen, kunnen volgens de labelmanager ook bij Silvian Heach Kids terecht. “Naast klassieke tweedjasjes bevat de huidige collectie bijvoorbeeld ook een joggingspak met legerprint. Deze items geven de collectie een stoere twist.”

Blosh
Blosh is een Nederlands modebedrijf in Amsterdam. Naast het kinderlabel is het bedrijf ook importeur van de vrouwencollectie van Silvian Heach.  Meer informatie: Blosh.com of 020- 3540349