TOP

Binnenkijken: The Blauw Kitchen van Scotch & Soda *

Op 7 januari opende Scotch & Soda officieel het nieuwe winkelconcept The Blauw Kitchen in de Amsterdamse Pijp. Neem een uitgebreid kijkje in de 'keuken' van het populaire denim- en casualmerk.

Dat moderne retail meer inhoud dan alleen de verkoop van kleding, heeft Scotch & Soda goed in de gaten. Klanten vermaken en vooral tot in de details laten zien waar jouw unieke concept voor staat: daar draait het steeds meer om. Dus besloot het merk denimfans een bijzonder kijkje in de keuken te gunnen. In de nieuwe winkel The Blauw Kitchen kun je als klant het productieproces van jeans zelf ervaren. Zo is het mogelijk om in het denim lab je jeans zelf te kleuren met indigo. Natuurlijk kun je er de (jeans)collectie van het merk kopen; de vrouwencollectie wordt gepresenteerd op de begane grond, de mannenlijn op de benedenverdieping. Daarnaast staan exposities van lokale artiesten en samenwerkingen op de planning.

Toegewijde denimwinkels 

“Scotch & Soda ziet mogelijkheden voor toegewijde denimwinkels in de retailmarkt”, zegt detaildirecteur Desiree Zonneveld. “Daarom willen we een ruimte creëren waar denimliefhebbers betrokken worden bij het maken van jeans, er dingen kunnen leren en andere fans kunnen ontmoeten.” 

The Blauw Kitchen 1

The Blauw Kitchen 5

The Blauw Kitchen 3

The Blauw Kitchen 4

The Blauw Kitchen 2

The Blauw Kitchen 6

The Blauw Kitchen 7

The Blauw Kitchen 8

The Blauw Kitchen 10

The Blauw Kitchen 9

Foto’s: De Fotomeisjes