TOP

Binnenkijken: H&M in Maison de Bonneterie Den Haag

Op 5 november opende H&M de deuren van de nieuwe spectaculaire flagshipstore in het oude pand van Maison de Bonneterie in Den Haag. Neem hier een kijkje in het totaal gerenoveerde monumentale pand.

Na een maandenlange renovatie openden op 5 november de deuren van de nieuwe H&M in het monumentale ‘Bonneterie’-pand aan de Gravenstraat in Den Haag. De grandeur van weleer is gebleven. Behalve het atrium met de gebrandschilderde glazen koepel en de historische trappenhuizen zijn ook de balustrades, de pilaren en de sierlijsten op de plafonds in oude glorie hersteld. Nieuwe elementen zijn de visgraat parketvloeren, de velours gordijnen en de designverlichting waardoor de uitstraling van de winkel tóch elegant en eigentijds is.

HMBONNETERIE-cDeFotomeisjes-3 HMPERSBERICHT5NOVcDeFotomeisjes1

De flagshipstore in Den Haag is de 126ste vestiging van H&M in Nederland, waar de retailer sinds 1989 actief is. “Dit is absoluut één van de mooiste H&M-winkels wereldwijd, die de verwachtingen van de inwoners van Den Haag en alle bezoekers van de stad zal overtreffen”, zegt Susan Krau, countrymanager van H&M Nederland, in een persbericht. “Een flagshipstore openen van internationale allure is een droom die uitkomt. H&M heeft het monumentale pand omarmd en met respect voor de historische elementen voorzien van het allernieuwste en meest luxueuze interieur. Elke verdieping heeft een eigen design dat past bij de collectie die daar verkocht wordt, waardoor we onze klanten een totaal nieuwe shopervaring kunnen bieden.”

HMPERSBERICHT5NOVcDeFotomeisjes8

De flagshipstore heeft een oppervlakte van bijna 4.000 vierkante meter verdeeld over zes verdiepingen waar alle H&M-collecties te koop zijn, inclusief H&M Home, H&M Beauty en alle ‘limited edition’-collecties. Wie behoefte heeft aan stijladvies en de service van een personal shopper kan een afspraak maken met een ‘personal stylist’ voor een privé-shoppingsessie.

NL144interiortwelvephotographiccom30 NL144interiortwelvephotographiccom23

NL144interiortwelvephotographiccom16 NL144interiortwelvephotographiccom4 NL144interiortwelvephotographiccom35HMBONNETERIE-cDeFotomeisjes-273