TOP

Binnenkijken: de Score flagshipstore in de Kalverstraat [foto’s] *

Score – de jeansstore voor mannen – opende op woensdag 25 november zijn nieuwe vlaggenschip in de Amsterdamse Kalverstraat. Neem een kijkje in de winkel waarin opvallende cross channel elementen zijn verwerkt.

Gadgets

In de vernieuwde Score winkel worden collecties van bekende denimmerken als G-Star, Lee, Replay, Diesel, PME Legend en het eigen merk Chasin’ verkocht naast nieuwe toevoegingen als Chasin; Red Thread, Levi’s, Anerkjendt, Minimum, Tiger of Sweden en Superdry. Verder biedt de mannenzaak een selectie van hand-picked lifestyleproducten in de vorm van boeken, grooming-items en gadgets.

Connect Bar

De Score Group werkt al jaren aan een complete cross channel strategie, wat je nu ook terugziet in de flagship store. Zo is er gratis Wifi en de mogelijkheid je smartphone op te laden. Aan de ‘Connect Bar’ kun je gebruik maken van de tablets en een biertje of koffie drinken. Net als in de overige  Score-vestigingen kunnen klanten ook in dit filiaal retourpinnen en via de Score Connect spot shoppen uit de volledige voorraad van alle Score winkels en de webshop.

Vintage Levi’s 501

Het Score-team is samen met The Thirsty Fisherman verantwoordelijk voor het winkeldesign. Robuuste materialen als beton en hout zijn gecombineerd met de laatste trends, zoals de exclusieve lampen van Diesel Living with Foscarini en een illustratiemuur van streetartist Resuk. Blikvanger is verder de zeldzame vintage Levi’s 501 jeans uit 1927, afkomstig uit de bekende vintagewinkel Berberjin in Tokio.

Score_dejeansstorevoormannen

Score_Jeans destination_voormannen

Score_ Accessoires_ Gadgets

Score_ Illustratiewall_Resuk

Score_Flagshipstore_Opening_251115_22

Score_Flagshipstore_Opening_251115_25

Score_ Connectbar