TOP

Binnenkijken: de nieuwe winkel van Dstrezzed in Arnhem

Middenin het hart van Arnhem heeft mannenmodemerk Dstrezzed vorige week een nieuwe winkel geopend. Het is de achtste vestiging van het Nederlandse label.

De Dstrezzed-winkel in Arnhem is de eerste winkel die haar deuren opent met een nieuw concept, waarbij ‘je thuis voelen’ centraal staat, meldt het merk in een persbericht. De zaak is 140 vierkante meter groot. Naast de nieuwe collectie is hier ook de onlangs gelanceerde eigen schoenenlijn van Dstrezzed te koop. [Artikel gaat door onder de foto.]

Uitbreiding

Dstrezzed is in 2010 opgericht door Eric Aarden en heeft inmiddels 900 verkooppunten in de Benelux, Duitsland, Frankrijk, Oostenrijk, Zwitserland. Het mannenmodelabel heeft winkels in Nederland, België̈ en Frankrijk. Aarden wil de komende tijd meer winkels openen, zo vertelde hij in de recente mannenmodespecial van Textilia. “De komende twee tot drie jaar willen we groeien naar zo’n tien tot twaalf winkels in de grote steden.” Vorig jaar november opende Dstrezzed een winkel in The Style Outlets in Halfweg, deze maand opent er naast Arnhem ook een kledingzaak in Westfield Mall of the Netherlands in Leidsenhage. “In april volgt Maastricht”, vertelde Aarden in dat interview. Dstrezzed is van plan in 2021 nog minimaal vijf winkels toe te voegen aan zijn portefeuille.

Foto’s: Dstrezzed