TOP

Binnenkijken: de nieuwe jeanswinkel Denoism in Rotterdam [foto’s] *

Sinds zaterdag 14 november is Denoism in Rotterdam de nieuwste aanwinst voor denimliefhebbers. Textilia nam er een kijkje.

Op donderdag 26 november wordt Denoism officieel geopend, maar de winkel draait sinds een paar dagen alvast warm. Het nieuwe concept komt van Marco Ouwerkerk, eigenaar van Hans Boodt Mannequins, en Niek Logger, afkomstig van de Jean School. Hun missie: dé ideale hangplek voor mannen bieden. Met ‘alles wat een gast van nu graag wil hebben zonder dat hij wist dat hij het nodig had.’

Custom made jeans

Dit betekent concreet een zorgvuldig geselecteerde jeanscollectie met bekende merken als Denham, Edwin en Nudie Jeans en minder bekende premium labels als Momotaro, Japan Blue, Livid Jeans en MCU. Daarnaast biedt Denoism de mogelijkheid voor custom made jeans. Er is keuze uit ruim zestien verschillende denimkwaliteiten en het model wordt in het inpandige atelier gemaakt.

Stoer broodje

En er is meer mogelijk bij Denoism. Zoals het eten van een stoer broodje en het drinken van een goede bak koffie in Denoism Café, vlakbij de entree. Of het kopen van bijzondere hebbedingen voor mannen in de boutique. De inkopers spotten tijdens reizen naar verre oorden als Melbourne, Tokio, Detroit en Stockholm verschillende producten: van grooming- en skincare-artikelen tot motorhelmen, sieraden, hoeden en waxed canvas tassen. 

Meer lezen over Denoism? Begin januari 2016 verschijnt de special Jeans & Sportfashion met een uitgebreid interview over deze nieuwe formule. Neem hier een abonnement op de printeditie. 

Denoism Rotterdam 6

Denoism Rotterdam 1

Denoism Rotterdam 2

Denoism Rotterdam 3

Denoism Rotterdam 4

Denoism Rotterdam 5