TOP

Binnenkijken bij ST. studio in de PC Hooftstraat

Op woensdag 11 mei was de officiële opening van de allereerste ST. studio department store, waar de merken ST.studio, Supertrash en Olcay Gulsen worden verkocht.

De ST.studio store in de P.C. Hooftstraat in Amsterdam is het eerste verkooppunt in Nederland van het designerlabel Olcay Gulsen. Daarnaast vind je er het nieuwe label ST.studio én het merk Supertrash. Ook exclusief voor deze winkel is de toevoeging van Kemist: een nieuw beautyatelier met een selectie van exclusieve cosmeticamerken waaronder African Botanics, Cocolux en Histores de parfums.

Kemist2_PChooftstraat_STstudio Kemist_PChooftstraat_STstudio 

Het winkelinterieur van ST-studio is volledig van de hand van Nederlandse ambachtslieden: van de kledingrekken tot de glazen lampenkappen. Beautyafdeling Kemist vind je op de eerste verdieping, die is ingericht met bijzondere vintage meubelen en een heel eigen sfeer heeft.

OlcayGulsen_PChooftstraat_STstudio STstudio--Presstigieux-13

De avond stond naast de opening ook in het teken van de samenwerking van ST.studio met het Leger des Heils. “Ik wilde op deze avond niet alleen proosten op de nieuwe store, maar ik heb de gasten ook gevraagd  een karakteristiek kledingstuk uit de eigen garderobe mee te nemen om te doneren”, zegt Olcay Gulsen. “In ruil mogen zij een nieuw item uit de ST. studio collectie uitzoeken. De ingeleverde kledingstukken gaan we online veilen en de opbrengst gaat naar het Leger des Heils.”

STstudio--Presstigieux-34 STstudio_PChooftstraat_STstudio   

Met het nieuwe label ST.studio is in samenwerking met het Leger des Heils een recycle programma opgezet. De tijdloze stukken uit The Essentials Collection van ST.studio mogen na verloop van tijd ingeleverd worden in de winkel in ruil voor 50% korting op een nieuw stuk uit The Essentials Collectie.

 STstudio--Presstigieux-36 STstudio--Presstigieux-35

Olcay Gulsen lanceerde dit voorjaar haar nieuwe label ST.studio naast haar merk Supertrash. ST.studio is tijdlozer, volwassener en ingetogener dan Supertrash en is alleen verkrijgbaar in de eigen winkels en webshop. Supertrash wordt vanaf de zomercollectie 2016 uitsluitend verkocht via wholesale.