TOP

Billen als bakstenen: Trinny & Susannah weten raad

Al te bollende buiken en laaghangende billen laten verdwijnen zonder plastische chirurgie? Trinny & Susannah beloven het met hun figuurcorrigerende ondergoedcollectie Magic Knickers. Minder eten is goedkoper.

Trinny & Susannah zijn bekend van het tv-programma “Trinny & Susannah undress” waarin het stijlduo uitspraken doet over “What not to wear”. Ze hebben nu iets nieuws bedacht: een eigen corrigerende lijn onder de naam Magic Knickers om ongewenste lichaamsrondingen in bedwang te houden. Het duo is in zee gegaan met het Belgische lingeriebedrijf Cette om de figuurcorrigerende artikelen te ontwikkelen.  

Baksteen

Trinny & Susannah delen vrouwenlichamen in volgens verschillende vormen die ze klinkende namen gaven: de kegel, de peer, de baksteen en het ijsje… elk met hun eigen behoeften. De Magic Knickers bestaan daarom in zes verschillende uitvoeringen, elk met hun eigen corrigerende kracht. De Magic Knickers-collectie bestaat uit bacteriostatische Skinlife-vezels. Maar ze zijn niet goedkoop vinden we, met prijzen vanaf 45 euro.

Laten we vaststellen dat je met minder eten goedkoper uit bent.