TOP

Billabong en Green Day ontwerpen boardshort

Het surfmerk Billabong en de band Green Day hebben elkaar gevonden. De twee ontwierpen samen het Green Day Mass Hysteria boardshort. Dit boardshort wordt in een gelimiteerde oplage verkocht in een aantal Billabong shops.

Het is niet voor het eerst dat rockbands en kledingmerken samenwerken. Onder meer The Red Hot Chilli Peppers, Foo Fighters en Metallica gingen Green Day al voor. De bandleden beleefden veel plezier aan de samenwerking met Billabong. “We werken graag aan creatieve projecten en deze samenwerking was erg leuk”, zegt bandlid Billie Joe Armstrong.

 

Het Green Day Mass Hysteria boardshort is grijs met een zwart geruite print en een stoer Green Day label. Volgens Billabong brengt het ontwerp de rock&roll van Green Day en de losse, functionele mode van de surfcultuur bij elkaar. “We verwachten dat dit boardshort een van de bestsellers van het jaar wordt in de retail outlets waar het wordt verkocht”, zegt Rob McCarty, Men’s Design Director bij Billabong. “Muziek en surfen passen perfect bij elkaar.”