TOP

Beverly Beethoven wint ‘Scoren met je persbericht’

Op dinsdag 18 augustus gaf Textilia voor een select gezelschap de workshop 'Scoren met je persbericht'. Onder leiding van algemeen hoofdredacteur Rosanne Loffeld en Online Strategisch marketeer Meike Kroese werden de verschillende persberichten besproken. Winnaar van de workshop werd Beverly Beethoven, waarvan het persbericht hieronder is terug te lezen.

Vrijdag 4 en zaterdag 5 september bruist de champagne bij Beverly Beethoven. Klanten van de modewinkel ontvangen dan een gratis exemplaar van de roman ‘Steenrijk’. Schrijfster en buurtgenoot Mariëtta Nollen zal haar boeken ter plaatse signeren.

Beverly Beethoven aan de Beethovenstraat in Amsterdam Oud-Zuid zou zo een decorstuk kunnen zijn uit het boek ‘Steenrijk’ van Mariëtta Nollen. Deze hilarische literaire roman – over een vermogende vastgoedproleet die zich vertilt aan een megalomaan project – speelt zich af in de omgeving van de winkel. Eigenaar Alice Zegerius genoot van het boek en meent dat de page turner ook bij haar clientèle een feest van herkenning zal oproepen. 

Beverly Beethoven is in het Amsterdamse Oud-Zuid een begrip. Niet alleen omdat Alice Zegerius en haar man Michael Overdiek regelmatig worden gevolgd in het populaire KRO-programma ‘Bij ons in de PC’, maar ook omdat zij zoveel Bekende Nederlanders tot hun vaste clientèle mogen rekenen.  
Deze en andere klanten worden uitgenodigd om op 4 en 5 september de nieuwste collectie te komen bekijken. Tijdens deze gelegenheid – waarbij geheel in stijl champagne, zalm en kaviaar worden geserveerd – bieden zij hun klanten het boek ‘Steenrijk’ van Mariëtta Nollen aan. De schrijfster zal beide dagen aanwezig zijn om de boeken te signeren.