TOP

Beute nieuwe directeur Garant Schoenen + Mode bv

Dennis Beute (41) wordt half mei van dit jaar benoemd tot directeur van Garant Schoenen + Mode bv in Nieuwegein.

Hij zal zich, in het belang van de Nederlandse Garant-leden, in het bijzonder concentreren op het uitbreiden van modische collecties, de uitbreiding van het omvangrijke dienstenpakket voor de detaillisten en de intensieve samenwerking met de leveranciers. Rien van Os (adjunct-directeur bedrijfseconomische zaken) en Hans de Winther (adjunct-directeur Fair Play International Sports) zullen hun huidige taken voortzetten.

Inkoop- en marketingconcepten
Het intensieve contact met de Garant-leden zullen voor Dennis Beute en zijn team een belangrijke basis zijn. Hij zal de inkoop- en marketingconcepten, in samenwerking met de verantwoordelijke managers Arnoud Reijmers (Line Footwear), Koos Jacobs (Podo Linéa) en Hans de Winther (Fair Play International Sports) verder ontwikkelen.

Marktpositie

De taak van Dennis Beute is, de marktpositie van Garant, als grootste inkoop- en marketingorganisatie in Nederland, te handhaven en uit te breiden. Dennis Beute werkte als sales manager voor de Beneluxmarkt bij het accesoiresmerk Fossil Europe. Uit eigen ervaring kent hij zowel de behoeften van de detailhandel als die van de leveranciers.

Collectieaanbod
Bart Dirven, die sinds januari van dit haar als interim-manager bij Garant Schoenen actief is, heeft belangrijke stappen gezet om het collectieaanbod voor de Nederlandse Garant-detaillisten te verbeteren. Deze projecten zal hij, in de overgangsfase, blijven begeleiden.

Garant Schoenen + Mode bv begeleidt, als dochteronderneming van Garant Schuh + Mode AG, circa 490 schoen- en sportdetaillisten met 570 vestigingspunten in Nederland.