TOP

Beurzen met e-business informatie voor de modebranche

Modebeurzen en evenementen spelen steeds vaker in op de toenemende vraag naar informatie, trends en tips op het gebied van internet business en marketing. Welke beurzen zijn dit voorjaar onmisbaar op het gebied van e-business en mode? Textilia licht er drie uit.

What’s going on in Retaling?!
Op 29 en 30 maart 2011 vindt de twintigste editie van ‘What’s going on in Retaling?!‘ plaats in Grand Hotel Huis ter Duin in Noordwijk. Het congres, waar jaarlijks zo’n 500 fabrikanten en retailers elkaar ontmoeten, geeft inzicht in de actuele ontwikkelingen en trends op het gebied van off- en online retail. Het jubileum wordt dit jaar gevierd met een XXL-programma en topsprekers uit de modebranche. Onder andere Wouter Kolk (ceo modeketen WE), Jacob de Jonge (ceo van de Bijenkorf) en Kreis Bons (directeur VanHaren schoenen) zijn op het sprekerspodium te vinden. Benieuwd naar de ontwikkelingen en e-business tips van de mode-experts? Voor € 1.399 kun je een dag naar de beurs. Ben je lid van Textilia? Dan krijg je € 149,- korting op je toegangskaart. Meld je hier aan.

E-fashion event Textilia
Moet ik de iPad inzetten als nieuw kanaal? Hoe kan ik social media gebruiken voor meer zichtbaarheid, klanten en inkomen? Welke concepten en technologieën zijn momenteel succesvol en vooral: waarom? Tijdens het eerste e-fashion event van Textilia worden deze en andere vragen op het gebied van e-business beantwoord. Het programma bestaat uit een aantal plenaire sessies en sprekers. Leden van Textilia, Bengels, Schoenvisie en Sportcult betalen € 249,- p.p. Niet-abonnees betalen € 349,-. Informatie over datum en locatie volgen binnenkort.

Euroshop
Euroshop is een retail vakbeurs in Düsseldorf. Het evenement vindt eens in de drie jaar plaats en is in 2011 te bezoeken van 26 februari tot en met 2 maart. Vijf dagen lang worden in diverse hallen de laatste snufjes op het gebied van retail gepresenteerd. Ook tijdens deze beurs zullen een aantal merken hun visie op e-business presenteren. Tijdens het event laat onder andere Toshiba TEC bezoekers kennismaken met een mobiele handscanner die via online software actuele aanbiedingen en prijswijzigingen aan klanten doorgeeft. Benieuwd? Een dagkaart voor de beurs kost €50,- aan de deur en €35,- (excl. verzendkosten) in de online voorverkoop. Meld je hier aan.