TOP

Beurzen in Berlijn: wat kun je verwachten qua mannenmode?

Van 4 tot en met 6 juli 2017 worden de modebeurzen in Berlijn gehouden. Wat kun je er verwachten op het gebied van mannenmode?

LEES OOK Preview: vrouwenmode op de beurzen in Berlijn [juli 2017]

Panorama

Op de Panorama-beurs is uiteraard weer hal 2 Ma!n, speciaal met mannenmodemerken, niet over te slaan. Hier staan dit seizoen merken als A Fish Named Fred, Alberto, Benvenuto, Bugatti, Carl Gross, Desoto, Digel, Fortezza, Lerros, Meyer, NZA New Zealand Auckland, Opposuits en Roy Robson. In hal 9 kun je ook (mannen)mode- en jeansmerken vinden die interessant zijn voor mannenmode zoals CG – Club of Gents, Gant, H.I.S. Jeans en Tigha. Verder kun je in hal 6 terecht voor accessoires als hoeden en tassen die interessant kunnen zijn voor de bijverkoop.

Premium

Op de Premium-beurs staan ruim 1000 merken met hun nieuwste collecties. Onder de selectie bevinden zich ook labels die zich focussen op het mannenmodesegment. Dit zijn o.a.: Anerkjendt, Bertoni of Denmark, C.P. Company, Drykorn, Dstrezzed, Ermenegildo Zegna, Fil Noir, Floris van Bommel, John Miller, Joop!, Manuel Ritz, Purewhite, Tramarossa en Van Laack. 

1391428398_accf102caaa970ce65d217b9ae9a8e9a57caa67c
Seek Berlin

Seek

Seek is de beurs met de meest vernieuwende merken. Behalve veel streetwearlabels vind je hier ook genoeg merken die interessante mannenkleding en/of –accessoires op de markt brengen. Mooie (mannen)modemerken zijn oa. Brosbi, Edwin, Han Kjøbenhavn, Knowledge Cotton Apparel, Mads Nørgaard, Norwegian Rain, Oliver Spencer, Ontour, T-Michael en Universal Works. Ook kun je er terecht voor accessoire- en schoenenmerken als Bailey Hats, Filson, Pig & Hen, Property Of, Sperry, en QWSTION.

Selvedge Run

Dan is er nog de kleinere beurs Selvegde Run, die niet, zoals de naam zou doen denken, alleen voor jeansmerken is. Centraal thema op deze beurs is vakmanschap. Daarom vind je hier ook exposanten vinden die interessant kunnen zijn voor de mannenmodemarkt, zoals Butts and Shoulders, Orgeuil, Spellbound en Stetson.

Overige beurzen

Dan zijn er nog de beurzen Show & OrderEthical Fashion Show en Green Showroom. Die laatste twee richten zich op duurzame merken waar ook mannenmode toe behoort. De beurs Show & Order is alleen voor vrouwenmode. 

Je kunt met één toegangskaart naar de beurzen Premium, Seek, Bright, Show & Order, Ethical Fashion Show en Green Showroom. Tussen de beurzen rijden pendeldiensten.