TOP

Beurstip: Style & Dress

Dicht bij huis inspiratie opdoen voor winter 2015/2016? Op maandag 9 en dinsdag 10 februari organiseert Euretco Fashion de vrouwenmodebeurs Style & Dress in het World Fashion Centre in Amsterdam.

Style & Dress wordt sinds vier jaar elk inkoopseizoen georganiseerd door Euretco Fashion. De schrijfbeurs is voor alle damesmodesegmenten: met voororder en korte termijn collecties, van modern women naar casual en van jassen tot jeans.

Private labels

Style & Dress biedt onderdak aan ruim 75 leveranciers. Met InShape, NOUK, Fazzion Basics en NoOneElse is er ook een uitgebreid private label-aanbod aanwezig. Ook is er een jassenplein gecreëerd met zestien leveranciers zodat collecties snel kunnen worden vergeleken. Het aanbod in accessoires is deze keer beperkt omdat Euretco Fashion op 17 maart een dag organiseert specifiek voor accessoireleveranciers en beleving in de winkel.

Gratis

De inkoopbeurs is gratis toegankelijk voor ondernemers die damesmode voeren. Locatie is het World Fashion Centre in Amsterdam. Openingstijden: maandag 9 februari van 9.00-18.00 uur (met een borrel van 17.00-18.00 uur) en dinsdag 10 februari van 9.00-17.00 uur.