TOP

Bestseller vrouwenmode: Ladies Fortune

Ook benieuwd naar wat je collega of concurrent het beste heeft verkocht de afgelopen periode? Deze week vroeg Textilia het aan Annemiek Donkersloot van Ladies Fortune in Purmerend.

Eigenaar Annemiek Donkersloot: “Tot mijn verbazing verkopen we al erg veel voorjaarscollectie, vooral tijdens die twee weken, eind januari en begin februari, toen de temperatuur inees omhoog schoot. Deze week is het veel kouder dan vorig jaar en ik merk direct dat mijn klanten minder zin hebben om nieuwe spullen te kopen.”

“Ik ben erg blij met het label Angels Never Die, nieuw in mijn winkel. Het merk maakt herkenbare, uitgewerkte items, en combineert verschillende stoffen in een stuk waardoor er altijd iets gebeurt. De maatvoering is goed en kleed goed af door het vele gebruik van smock. Een jeansblauwe top met borduur aan de zijkant en een kanten inzet op de rug en aan de voorkant (€89,95) heb ik tot nu toe het beste verkocht.”

“Een andere bestseller is een jasje van Kyra & Ko (€149,95). Het getailleerde jasje heeft een witte streep met blauwe bloemen en zit heel lekker door de stretch. Je zit er niet in opgesloten. Ik heb er allerlei combinaties bij, dus ik kan het ook als set verkopen.”

Ladies Fortune
Dubbele Buurt 14
1441 CT Purmerend