TOP

Bestseller vrouwenmode: Jannissima in Eindhoven

Ook benieuwd naar wat je collega of concurrent het beste heeft verkocht de afgelopen periode? Deze week vroeg Textilia het aan Janita van den Haak van conceptstore Jannissima in Eindhoven.

Janita van den Haak, eigenaar Jannissima: “Ik heb een eigen tassenmerk voor vrouwen dat ik in mijn winkel verkoop. Ik laat het produceren in Brabant met materialen uit Europa. De handtas/trolley (€400-€900) is een echte eyecatcher en die hebben we de afgelopen tijd heel goed verkocht. Vooral tijdens de Dutch Design Week bleken veel internationale bezoekers helemaal weg te zijn van de tas. Deze mensen reizen veel en ze vonden de trolley erg interessant omdat hij ook mee te nemen valt als handbagage.”

“Een andere bestseller zijn de schoenen van Feliz, een Nederlands merk dat de schoenen in Spanje laat maken. We presenteren de schoenen uitgebreid in de winkel, het merk krijgt veel ruimte. De schoenen zijn trendy, maar ze hebben iets heel erg Hollands. Ze zitten enorm lekker en zijn praktisch. Ook zijn de prijzen, met gemiddeld €150 voor een paar, niet extreem.”

Jannissima
Admirant Shopping
Nieuwe Emmasingel 20
5611 AM Eindhoven
040-87 95 85 3