TOP

Bestseller vrouwenmode, ‘Het te gekke winkeltje’ in Zuidwolde

Ook benieuwd wat je collega of concurrent het beste heeft verkocht de afgelopen week? Deze week belde Textilia met vrouwenmodezaak 'Het te gekke winkeltje' in Zuidwolde.

Het bestverkochte item is de tuniek, merkt eigenaresse Gea de Vries op. “Ik verkoop tunieks van het merk Exelle voor grotere maten en die zijn momenteel niet aan te slepen. Ik merk dat het voor vrouwen met een maatje meer lastig is om goede kleding te vinden, deze tunieks zitten goed en staan mooi. Ik word daar zelf ook enthousiast van. Ik krijg door mond-tot-mondreclame steeds meer vraag naar dit item. Qua kleur maakt het niet veel uit, als het maar niet te opvallend is. Het tuniek kost €89,-. Daarnaast verkoop ik veel accessoires zoals shawls en schoenen. En natuurlijk leggings, die worden onder tunieks gedragen. Ik dacht dit item dit jaar niet meer in zou zijn, maar ze verkopen nog steeds erg goed.”

 

Het te gekke winkeltje

Hoofdstraat 107
7921 AG  Zuidwolde DR
Tel: 0528-371100