TOP

Bestseller vrouwenmode: De Meisjes van Blauw in Eindhoven

Ook benieuwd naar wat je collega of concurrent het beste heeft verkocht de afgelopen periode? Deze week vroeg Textilia het aan Kelly D'Ullisse, eigenaresse van De Meisjes van Blauw in Eindhoven.

“De spijkerbroeken van Jacob Cohen doen het erg goed. De broeken hebben een goede pasvorm en zitten erg lekker. Door de verschillende modellen is er voor iedereen een passend model”, vertelt Kelly D’Ulisse, eigenaresse van De Meisjes van Blauw in Eindhoven. “De broekjes beginnen bij 280 euro maar lopen op tot 500 euro voor een limited edition. Deze ben ik altijd zo kwijt. Mensen die bij mij winkelen willen toch graag iets unieks. Verder doen de chino’s en de destroyed broekjes van Cohen het nu erg goed.”

“Naast Jacob Cohen doet Elisabetta Franchi het ook elk seizoen goed. Het is een heel vrouwelijk merk. Ze hebben mooie jurkjes met een goede pasvorm. De sjaals van Knit Knit lopen ook super. Ze zijn heel draagbaar, vrolijk en van een goede kwaliteit.”

Oude traditie
“Ik heb een vast klantenbestand en die stuur ik alles per post. We doen hier niks per e-mail. Het is een oude traditie die we in stand willen houden. Als we een nieuw thema in de collectie hebben of als de uitverkoopt begint stuur ik mijn klanten een uitnodiging. Mensen zien een kaartje op de mat liggen en komen vervolgens. We zijn een van de weinigen die nu nog zo werken, maar zijn zo wel uniek.”

Inspiratie
“Ik lees veel bladen. Naast de Nederlandse Vogue lees ik ook de Duitse, -Engelse, -Franse en Italiaanse Vogue. Hier haal ik veel inspiratie vandaan en ik krijg zo een goed beeld van wat er leeft in de modewereld. Regelmatig kijk ik Fashion TV en alle modeshows van bekende merken wil ik ook gezien hebben. Ik ga graag naar beurzen, dit zijn fijne inspiratieplekken. White in Milaan is een van mijn favorieten, het is een mooie beurs met goede merken.”

Doelgroep
“Vrouwen tussen de 30 en 60 jaar met een goed gevoel voor mode,  dat is de doelgroep van De Meisjes van Blauw. Mijn klanten laten zich bij mij in de winkel van a tot z kleden, schoenen, sjaal, hoedje, helemaal compleet gaan ze hier de deur uit. Mensen komen speciaal naar mijn winkel omdat ik de enige ben met dit merkenpakket in de omgeving. In de binnenstad zijn geen andere winkels die dezelfde merken verkopen als ik. Ik trek ook veel mensen uit de Randstad. Valentino wordt sinds kort niet meer in Amsterdam verkocht dus dan komen mensen al snel deze kant op.”

De Meisjes van Blauw
Kleine Berg 2
Eindhoven