TOP

Bestseller presenteert nieuwe lente-zomercollecties

Tuinbroeken met flairpijpen, tuniekjes met kant en gevlochten riempjes: de hippietrend is duidelijk terug te zien in de lente en zomercollecties van Only en Vero Moda. Bestseller showde 25 oktober, de nieuwe mode aan de pers.

Flowerpower is terug! Het Deense modeconcern Bestseller laat een overvloed zien aan bloemenprints, lange jurken en rokken, kanten vestjes en shirts. Opvallend is de terugkeer van de flairpijp bij Vero Moda, waarvan het lente en zomerseizoen 2011 (nu dan wel echt) veel verwacht wordt. Een ander opvallend trenditem is ook de chino uit de Only One collectie die met of zonder bandplooi in cameltinten verkrijgbaar is. Ook is er inspiratie gehaald uit de begin jaren ’90, zoals de denim knoopblousjes voor net boven of onder je navel.

Mannen
Bij Jack & Jones zijn geruite overhemden nog steeds hot en wordt de diepe V-hals verruild voor diepe ronde halsen. Door het gebruik van de accentkleuren groen (Premium-lijn) en geel (Vintagelijn) krijgt de collectie flink wat pit. Bij de mannenlijn Selected is de chino nog steeds het belangrijkste trenditem voor dit seizoen.

Object
Nog een nieuwtje: Object komt met een aparte accessoirelijn binnen de collectie met leren tassen, schoenen en riemen. De prijs van deze artikelen ligt overigens iets hoger, vanwege het gebruik van rijkere materialen. Bekijk foto’s van de collecties hiernaast.