TOP

Bestseller mannenmode: Weber in Beilen

Ook benieuwd naar wat je collega of concurrent het beste heeft verkocht de afgelopen periode? Deze week vroeg Textilia het aan Jan Weber van Weber mannenmode in Beilen.

Al vijftien jaar runt Jan Weber zijn gelijknamige mannenmodezaak in Beilen. Het druilerige lenteweer heeft tot nu toe niet veel invloed op de verkoop. “We zijn eigenlijk best tevreden over hoe het gaat. Door het weer blijven de polo’s en korte broeken wel iets langer liggen dan normaal, maar de vesten met voeringen verkopen wel weer goed. Net als de overhemden met korte mouwen en colberts. Opvallend is de vraag naar kleur onder ook een iets oudere doelgroep. We verkopen veel pantalons in rood en groen.”

Om de klant tot aankoop te prikkelen, plaatst Jan Weber regelmatig advertenties in de lokale krant. Hij vertelt: “Qua advertentiekosten kom ik dan ook iets hoger uit dan vorig jaar, maar het levert ons ook de nodige traffic en omzet op. Zo staan er vanaf morgen, 21 mei, Koninklijke aanbiedingen in de krant ter ere van het bezoek aan ons dorp van Willem Alexander en Maxima. Waaronder 25 euro op kostuums.”