TOP

Bestseller mannenmode: Heeren 2 in Breukelen

Ook benieuwd naar wat je collega of concurrent het beste heeft verkocht de afgelopen periode? Deze week vroeg Textilia het aan Ard Berghuis in Breukelen.

Eigenaar Ard Berghuis: “De verkoop in mijn winkel komt met het koudere goed op gang: de meeste klanten kopen pas als ze iets nodig hebben. De hoogmodische mannen shoppen overigens wel eerder. Over het algemeen kopen mijn klanten vrij klassiek in zoals donkerblauwe V-hals truitjes en kakibroeken. Hardblauwer soms ook, zoals kobaltblauw.”

Tussentijds
“De gestepte jasjes van British Indigo en Gant verkopen erg goed. Net als de leren jacks die zelfs al uitverkocht zijn! Ik zal overigens niet zo snel bijbestellen om te voorkomen datklanten het gevoel krijgen dat iedereen in Breukelen in hetzelfde loopt. Daarnaast is het leuk om tussentijds nieuwe collecties of merken in te kopen. Zo heeft Cirle of Gentlemen een een limited edition tussencollectie en bij Gant kan ik altijd extra voorraad inkopen. In de showroom vind ik regelmatig leuke artikelen die andere ondernemers retour stuurden. Ook grote maten zijn er altijd op voorraad.”

“Ik mag niet klagen over de verkoop, die sinds de opening stabiel is. Wel merk ik dat klanten iets kritischer worden. Ze hebben veel al in de kast hangen en willen een uniek stuk. Dat is niet erg: het houdt mij creatief en scherp.”

Herenstraat 2

0346-261080
Info@heeren2breukelen.nl