TOP

Bestseller damesmode: Doors Fashion in Pijnacker

Ook benieuwd naar wat je collega of concurrent het beste heeft verkocht de afgelopen week? Deze week belde Textilia met damesmodezaak Doors Fashion in Pijnacker.

“Ik heb de afgelopen week veel diverse artikelen verkocht”, vertelt eigenaresse Doriene van der Haas. “Wat wel opviel waren de vesten. Vooral het aubergine vest van Kyra & Ko (€ 119,-) verkocht goed. Het vest valt tot op de knie, is op de rug getailleerd en valt aan de voorkant iets losser. Ik denk dat dit artikel gewild is vanwege het koudere weer en de goede pasvorm.”

“Naast de vesten verkoop ik ook opvallend veel glanzende broeken. Vooral de zwarte en blauwe glansbroeken van Sandwich (€ 99,95 en € 109,95) doen het goed. Ik merk dat klanten toch op zoek zijn naar iets spannends en stoers. Deze ‘leer achtige’ broeken sluiten goed bij deze wens aan en zijn ook goed te combineren met de lange vesten.”

“Regelmatig krijg ik van klanten de vraag ‘wat heb je qua kleur?’. Dan laat ik alles zien en  vervolgens kiezen ze toch voor de rustige tinten. Felle kleuren zijn uitgesprokener en minder te combineren. Als je iets koopt, wil je het toch vaak dragen en ik denk dat klanten daarom toch voor rustig kiezen. Overigens is petrol momenteel wel een erg populaire kleur.”

Adres Doors Fashion:
Westlaan 10
2641 DM Pijnacker