TOP

Bestseller bodyfashion, Bodystyle beenmode & bodyfashion in Alkmaar

Ook benieuwd wat je collega of concurrent het beste heeft verkocht de afgelopen week? Textilia sprak met Sascha Groenland, sinds tien jaar eigenaresse van lingerie- en beenmodespeciaalzaak Bodystyle beenmode & bodyfashion in Alkmaar.

Bodystyle bestaat in principe uit twee winkels die aan elkaar zitten: de één is gespecialiseerd in beenmode en de ander in lingerie. Sascha: “Mijn moeder begon 51 jaar geleden met kousen, jarretelles en geitenwollen sokken. In de zomer ligt die handel natuurlijk op z’n kont, dus besloten we ons te verdiepen in lingerie. Inmiddels is dat nogal uit de hand gelopen en is de helft van de zaak erop gericht.”

Topproducten

Toch blijft ook in de zomer beenmode één van de bestsellers. Sascha: “Maar dan wel de Oroblu Suntime Panty: een zogenaamde blote benenpanty, superdun met bronzing effect: alsof je niets aanhebt.” Voor heren staan de Björn Borg-boxers op nummer één. “Vooral de WK-boxers gingen hard. Ik vond ze niets aan, maar daar dachten de klanten anders over. Verder doet de Sloggi-herenondergoed het goed, maar we hadden de afgelopen tijd ook een speciale Sloggi-actie, dus dat is logisch. Mannen blijven die toch wel kopen en dan het liefste heel veel in één keer. Dat zijn vaak loyale en dankbare klanten.” En qua lingerie? “Dat is met stip de Calvin Klein Seductive Comfort-beha. Push up met een kantje: de beha kost €40 en de hipster €26. Ook mijn personeel zweert erbij!”

Meer informatie:

Bodystyle beenmode & bodyfashion
Boterstraat 14
1811 HP Alkmaar
072-5115187
www.body-style.nl