TOP

Bershka opent grootste Nederlandse winkel in Den Haag

Donderdag 13 maart 2014 opent Berskha een vestiging in Den Haag. De winkel in de Grote Marktstraat is de grootste én groenste Bershka van Nederland.

Modeketen Bershka opent donderdag 13 maart haar grootste Nederlandse vestiging in Den Haag. De winkel aan de Grote Marktstraat beslaat maar liefst 1.750 vierkante meter en telt twee verdiepingen. Totaal zijn er drie afdelingen in de nieuwe Bershka te vinden, te weten Bershka, Bsk en Man. De afdelingen richten zich respectievelijk vrouwen, meisjes en mannen. Ook worden er accessoires en schoenen verkocht en start Bershka met een verzorgingslijn.

Groene winkel

Bershka wil in 2020 100 procent van haar winkels milieuvriendelijk hebben gemaakt en 30 procent minder CO2 uitstoten. Bershka-winkel in Den Haag hanteert daarom strenge normen voor energiebesparing, afvalvermindering en duurzaamheid. Met de nieuwe winkel hoopt Bershka de LEED-certificering in de platinacategorie te behalen. Dit is de hoogst mogelijke certificering op het gebied van duurzaamheid in de architectuur.

Inditex

Bershka werd in 1998 opgericht als nieuw merk van de Inditex Group. De modeketen richt zich op jong publiek dat uit is op de nieuwste trends. Inmiddels heeft Bershka 850 winkels in 66 landen, waarvan 10 in Nederland.

Lees ook: Inditex ontwijkt belasting via Nederland