TOP

Ben jij die moderetailer met een vooruitstrevend winkelconcept?

Schrijf je dan nu in voor de Dutch Retail Experience Awards en wie weet wint jouw modewinkel dé prijs voor innovatieve retailers: de Dutch Retail Experience Awards. Je hebt nog een paar dagen...

In een continu veranderende markt, ligt de uitdaging voor retailers bij het vinden van verfrissende innovatieve concepten. Het is daarom voor de retailer van groot belang om mee te gaan met de wensen van de consument en toch origineel en vernieuwend te zijn.

Ondanks de obstakels, biedt het ook oneindig veel mogelijkheden. In het Nederlands retaillandschap weten ze hier wel raad mee. Elk jaar opent een breed scala aan nieuwe modewinkels. Winkels die erin slagen om de winkelbeleving te optimaliseren met onderscheidende concepten. Daarnaast weten ook de gevestigde modewinkels hun formule te transformeren naar een innovatief en authentiek concept.

De retailers die dit het best uitvoeren mogen één of meer prijzen van de Dutch Retail Experience Awards in ontvangst nemen. De aspecten waarop gejureerd wordt zijn onder meer: authenticiteit, uitstraling van de winkel, merkenaanbod, personeel en presentatie.

Inschrijven

Je kunt je nog tot 16 mei inschrijven. Wees er snel bij! De Dutch Retail Experience Awards van 2018 worden uitgereikt op maandag 9 juli 2018. De inschrijving is geopend voor alle mode- en lifestylewinkels in Nederland, die zich onderscheiden in hun vernieuwende winkelconcept en passende winkelbeleving. 

Je kunt het aanmeldingsformulier voor de Dutch Retail Experience Awards downloaden via deze link:

Stuur het aanmeldingsformulier ingevuld retour naar: drea@poweringsustainablefashion.nl