TOP

België krijgt (toch) kindermodebeurs Kidsgallery2020

Fairs Consult, de beursorganisator van Kids Gallery 2020, heeft afgelopen zomer nog een poging tot een Belgische kindermodebeurs gestaakt. De primeur van de beurs staat nu gepland op 15 en 16 juli in de Antwerp Expo in Antwerpen.

Kidsgallery2020 zou een jaar opgeschoven worden en nu is het dan al zover dat de organisatie druk is met de eerste publiciteit en werving van leveranciers voor een Belgische vakbeurs.

KidsGallery2020 presenteert zich als het nieuwe exclusieve kindermodeplatform voor België en de Benelux. Er is plaats voor zowel internationale topmerken als ‘toffe’ creatieve commerciële collecties en leuke accessoires, volgens de organisator.

Beleving 

Fairs Consult is trots op een nieuwe manier van presenteren. Bezoekers moeten letterlijk door stands om alles te zien. Elke exposant ontmoet elke bezoeker, is de bedoeling, waarbij het ‘verrassingsaspect voor de bezoeker totale beleving wordt’. Een leverancier die bijvoorbeeld een zogenaamde box volledig huurt, krijgt de autonomie over zijn eigen ruimte. Een flimpje hiervan is via www.kidsgallery2020.be te bekijken. 

Deze week werd overigens bekend dat ook Berlijn zich opmaakt voor een kindermodevakbeurs