TOP

Beelden Idris Elba voor Superdry onthuld

De campagnebeelden van de samenwerking tussen acteur Idris Elba voor Superdry zijn naar buiten gebracht. Elba heeft niet alleen de collectie in samenwerking met dit Britse modemerk ontworpen, ook is hij te zien als model in de campagne van deze speciale lijn.

De samenwerking tussen de Britse acteur Idris Elba en Superday werd in juni dit jaar tijdens de London Collections: Men gelanceerd. Uitgangspunt voor de collectie is de eigen stijl van Elba, die vaak wordt bejubeld om zijn goede kledingkeuzes. De collectie bestaat uit 250 stuks en is iets minder sportief en wat ‘gekleder’ dan we gewend zijn van Superdry. Zo bevat de lijn kledingstukken van luxere materialane, zoals kasjmieren truien en wollen jassen.

Idris Elba jasIdris Elba jas2

Twee van de jassen uit de Superdry x Idris Elba-collectie

 

’24-uurs’-collectie 

Aandachtspunten in het ontwerpen van de Superdry-collectie waren voor Elba functionaliteit en duurzaamheid, zo vermeldt het persbericht. Het is een ’24-uurs’ collectie, met kleding waarin mannen zich van ‘s ochtends vroeg tot ‘s avonds laat geweldig kunnen voelen,” aldus Idris Elba. 

Over zijn natuurlijke connectie met het merk en de samenwerking met de Superdry-oprichters James Holder en Julian Dunkerton zegt hij het volgende: “James, Julian en ik zijn drie Britse jongens die hard hebben gewerkt om te zijn waar we nu zijn. Deze collectie is mijn kans om wat invloed te hebben in de modewereld. Ik ben geen modegoeroe, maar volgens mij weet ik wel hoe ik me moet kleden en hoe een man eruit wilt zien.”