TOP

BeachLife verbreed horizon met Pebblestone Fashion van K3

Deze week heeft modebedrijf BeachLife uit Bunschoten gekozen voor de standaard Pebblestone Fashion oplossing van K3 uit Nootdorp. BeachLife biedt een toaal concept van badkleding met bijbehorende accessoires en kleding voor dames. K3 nam recentelijk de Nederlandse activiteiten van Pebblestone information systems B.V. over. Met BeachLife als eerste succes na deze overname is mede bereikt door het aanbieden van een complete oplossing voor de fashion wholesale en retail. Vanuit onder andere Nederland en Roemenie zullen twaalf medewerkers dagelijks gebruik maken van Pebblestone Fashion van K3.

Om de eigen productie beter te ondersteunen heeft BeachLife gekozen voor de uitgebreide mogelijkheden van de op Microsoft Dynamics NAV gebaseerde softwareoplossing Pebblestone Fashion. De krachtige functionaliteit die geheel is toegespitst op de Fashion Industry geeft BeachLife de mogelijkheid om hun organisatie beter te stroomlijnen.

Na de herpositionering van de merken wordt de organisatie verder gestructureerd, en wordt het volledige styling proces met Pebblestone Fashion geoptimaliseerd. Hierdoor zal ook de aansturing richting productie worden vereenvoudigd en is alle informatie uit één centrale software omgeving beschikbaar. Met name het volledige salesproces en de logistiek worden vanuit Pebblestone Fashion aangestuurd.

 

“Na gedegen selectie was al snel duidelijk dat er maar één softwareoplossing voldoet aan onze wensen als fashionondernemer : Pebblestone Fashion van K3. Door het gebruik van Pebblestone Fashion verbreden wij onze horizon en kunnen wij investeren in onze toekomst ,” aldus Rien Dekkers, Algemeen Directeur bij BeachLife.

 

“Dat wij nu een gevestigde naam als BeachLife kunnen opnemen in onze referentielijst is het bewijs dat wij een sterke en complete oplossing voor de fashion wholesale en retail aanbieden.

De combinatie van K3 Fashion en Pebblestone Fashion laat met deze order zien dat wij hierin op de juiste weg zijn. BeachLife zal onze naam in de fashionmarkt verstevigen en hierdoor kunnen wij onze ambitie nastreven om de belangrijkste speler in de fashionmarkt te zijn, ” aldus Arjen de Wit, Managing Director bij K3.

Over BeachLife

BeachLife is al meer dan 35 jaar een gevestigd badmodelabel wat onder de holding Beach House valt. Met het aantrekken van nieuw Algemeen Directeur Rien Dekkers wordt er vanaf zomercollectie 2011 een hele nieuwe richting gegeven aan het merk.

BeachLife richt zich met de nieuwe zomercollectie voor 2011 op de zelfbewuste, eigenzinnig, stoere, pure en modische vrouw die zich mooi en goed wil voelen op het strand. Daar waar andere merken stoppen met hun badcollectie, gaat BeachLife nog een stapje verder en biedt een totaalconcept aan waar een vrouw zich helemaal kan kleden vanaf de ochtend tot laat in de avond tijdens een feestje op het strand. BeachLife noemt zichzelf daarom ook ”Patriots Of The Sun”. BeachLife gaat zich met name richten op de bodyfashion- , sport en modebranche.

 

Over K3

K3 Business Solutions B.V. is een Microsoft ® Gold Certified partner en onderdeel van het beursgenoteerde K3 Business Technology Group Plc. uit Engeland en levert standaard, op Microsoft gebaseerde, softwareoplossingen aan retailers en productiebedrijven. De Retail Software afdeling van K3 is een van de grootste LS Retail partners. De toonaangevende retail en hospitality software van LS Retail voor Dynamics worden in meer dan 13.000 organisaties gebruikt.

Sinds maart 2010 is K3 de grootste Pebblestone Fashion® Reseller van Nederland waarbij meer dan 6.000 gebruikers wereldwijd gebruik maken van deze oplossing. De focus van K3 ligt op het vereenvoudigen van processen en verbeteren van zakelijke efficiëntie voor bedrijven in de gehele supply chain door middel van meerdere applicaties die zijn gebaseerd op het Microsoft Dynamics TM platform.