TOP

Bavaria WK-jurkje: HolánDress, het beste van twee werelden

Op donderdag 8 mei 2014 heeft Bavaria het nieuwe WK-jurkje gepresenteerd. De Bavaria HolánDress: van lekker Hollands overdag naar uitbundig Braziliaans in de nacht.

Het WK-jurkje van bierbrouwer Bavaria is er weer! Ontwerper Pedro Lourenço en model en actrice Luisa Moraes presenteerden donderdag 8 mei 2014 samen met Bavaria het nieuwe oranje-item. De HolánDress: een beetje van Nederland en een beetje van Brazilië.

Uitbundig
De nieuwe jurk van Bavaria kan op twee manieren worden gedragen: het stijlvolle oranje-jurkje is namelijk eenvoudig om te toveren tot een uitbundig Braziliaans feestmodel. “We hebben natuurlijk een mooie traditie neergezet met het Bavaria-jurkje en daarbij zoeken we altijd naar een verrassende combinatie. Nederland en Brazilië hebben nogal wat tegenstellingen als het om feesten en om mode gaat. We hebben met een knipoog naar beide culturen gekeken en daar is de HolánDress het mooie eindresultaat van”, zegt Peer Swinkels, directielid van Bavaria, in een persbericht.

De HolánDress
Het doel van de nieuwe jurk is om de nuchtere Nederlander dit jaar wat losser te maken. Voor de echte Oranjefan is er de oranje versie en voor fans die liever wat meer Braziliaans willen is er de uitdagende gebloemde versie. Sta je in je oranje jurkje te feesten en wil je toch liever een bloemenprint? Dat is geen probleem. Met een ritssluiting aan de achterkant kan je terwijl je het jurkje aan hebt nog wisselen van model en design.

Perfecte match
Volgens Swinkels vormen ontwerper Lourenço en model Moraes een perfecte match met de Brabantse bierbrouwer. “We werken graag samen met ontwerpers die hun eigen weg durven gaan en niet bang zijn voor de gevestigde orde in de modewereld. Pedro Lourenço is pas 23 jaar maar heeft nu wereldwijd al naam gemaakt met zijn vernieuwende  en gedurfde creaties. Hij is samen met de talentvolle actrice Luisa Moraes, het gezicht van de HolánDress, dan ook een perfecte match met het eigenzinnige merk Bavaria.”

Verkoop
Vanaf maandag 19 mei 2014 is de HolánDress verkrijgbaar in de supermarkt in combinatie met zes blikken Bavaria of Bavaria 0.0%. Ook bij de tankstations en AH to go kan je de jurk bemachtigen bij aanschaf van drie flesjes Bavaria 0.0% in een nieuw bedrukte aluminium fles. Beide verpakkingen kosten 12,99 euro.

Wil je nu al een HolánDress in je bezit hebben? Kijk dan in de webshop van Bavaria voor gelimiteerde oplage in de voorverkoop.