TOP

Barbour opent pop-up store in Haarlem

Barbour heeft een pop-up store aan de Barteljorisstraat 8 in Haarlem geopend. Het is de eerste Barbour-winkel in Nederland en Barbour's derde pop-up store ter wereld.

Op een winkeloppervlakte van 90 m2 presenteert Barbour dames- en herenkleding uit de unieke Heritage-collectie en uit de exclusieve Beacon Heritage Range. Deze collectie is gebaseerd op ontwerpen en stijlen uit de geschiedenis van het merk.

Barbour speelt met klassiekers als de Beaufort en Bedale-waxjassen in op de preppy outdoor trend voor komende winter. “We zien een toenemende interesse in de geschiedenis en het erfgoed van Barbour. De Nederlandse markt is voor ons erg belangrijk”, aldus Jens Bakker, general manager van Barbour Europe in een persbericht.

Over Barbour
J Barbour & Sons Ltd is opgericht in 1894 en is altijd gevestigd geweest in South Shields in het noordoosten van Engeland. Barbour is een vierdee generatie familiebedrijf en een gerespecteerd lifestylemerk bekend van de productie en kleinhandel in waxjassen, waterdichte en ademende jassen, wollen, quilts, shirts, breigoed, broeken en accessoires, in meer dan 40 landen wereldwijd. Barbour’s klantenservice is uniek – wax jassen kunnen worden ingeleverd op elk moment voor rewaxing, reparatie of vermaak.

Openingstijden pop-up store:
ma 13 – 18 uur
di, wo en vr 10 – 18 uur
do 10 – 21 uur
za 10 – 17 uur