TOP

Azzurro Kids & Orange Babies bundelen krachten

Exclusieve kinderkleding winkel Azzurro Kids, gevestigd in de bekende P.C. Hooftstraat te Amsterdam gaat samenwerken met de stichting Orange Babies. Daarom is er op zaterdag 6 maart een groot feest.

Ter gelegenheid van het 20-jarig bestaan van kindermodezaak Azzurro Kids heeft eigenaar Edward de Jonge Urbach een actie bedacht waarbij zijn winkel als inleverpunt zal gaan fungeren voor vintage designer kinderkleding. Deze kleding zal in de speciale Orange Babies webwinkel worden verkocht. De opbrengst gaat ten goede komen van Orange Babies. Azzurro hoopt dat de actie een groot succes wordt en dat het initiatief ook opgepakt wordt door collega-winkeliers, want ‘hoe meer kleding, hoe meer geld’.

Feest
Op zaterdag 6 maart om 14.00 zal Caroline Tensen, ambassadrice van Orange Babies, het startschot geven voor de actie. Er zijn veel BN’ers aanwezig deze middag die kleding komen brengen die hun oogappel (s) niet meer passen. Unieke stukken, dus. Speciaal voor deze gelegenheid zal Charlotte (bekend van Popstars) een exclusief optreden verzorgen en ook hebben we een optreden van Robert Leroy. Verder zijn de DJ’s Claire & Sheila Hill verantwoordelijk voor coole tunes, zorgen The Fabulous Shakerboys voor hippe (kids) cocktails. Er zijn professionele kapsters en visagisten voor een trendy junior make-over.  En er zijn spectaculaire prijzen te winnen op deze feestmiddag. Bij aankoop van het speciaal voor dit evenement ontworpen T-shirt maak je kans op een Oranje Ipod nano of Oranje Cartier Love bandje! De hele opbrengst van de T-shirt verkoop gaat natuurlijk ook naar Orange Babies.

Azzurro Kids
Azzurro Kids is inmiddels 20 jaar actief in designer kids modeland en bracht naar eigen zeggen als een van de eersten ‘volwassen’ kinderkleding op de markt: merken uit de internationale modewereld die hun collectie vertalen naar een kinderlijn. Voorbeelden hiervan zijn: Burberry, Armani, Dior en D&G. “Kinderen willen net zo gekleed als mama en papa en willen dan ook dezelfde merken” aldus eigenaar en oprichter Edward de Jonge Urbach. “De P.C. Hooftstraat is een uitgelezen toneel voor ons om alles uit de kast te halen en te laten zien wat er op het gebied van kinderkleding te vinden is. Wij zijn trots om samen met Orange Babies deze actie op te starten en we hopen dat veel collega’s ons  voorbeeld zullen volgen”

Orange Babies
Orange Babies heeft als voornaamste doel zwangere vrouwen met hiv en hun baby’s in Afrika te helpen. De stichting biedt steun aan kinderen die geïnfecteerd zijn met het virus of er direct mee te maken hebben. Om de 25 projecten van Orange Baby verspreid over Zuid-Afrika, Namibië en Zambia in de toekomst te kunnen blijven ondersteunen, is hulp nodig.

Designer Vintage
Designer Vintage ging van start in 2008 en is een initiatief van Veronique Andersen en Karin Barnhoorn. Op dit internationale handelsplatform kan iedereen zijn authentieke designer stukken kopen én verkopen. Denk aan Prada schoenen, Chanel tassen en Chloé jurkjes en al die andere internationale designers. Na veel verzoeken van hippe moeders is sinds een jaar ook de Designer KIDS afdeling online. Hier verwisselen de mooiste kids items snel van eigenaar en kun je straks terecht voor alle door Azzurro Kids ingezamelde stuks voor Orange Babies.