TOP

Arnhem Mode Biënnale spreekt potentiele sponsoren

De organisatie van de Arnhem Mode Biënnale is in gesprek met potentiele sponsoren. Het mode-evenement is sinds dit voorjaar hoofdsponsorloos na het vertrek van Fortis.

Volgens communicatiemedewerker Lisa Telussa van de Arnhem Mode Biënnale is de organisatie met potentiele sponsoren in gesprek en laat de uitkomst niet lang meer op zich wachten.

Begin dit jaar stapte de voormalig hoofdsponsor Fortis over naar de Amsterdam International Fashion Week, met als voornaamste reden de grotere naamsbekendheid van dit mode-evenement. Spijtig noemt ze het vertrek van Fortis en met de bewering dat het Arnhemse mode-evenement kleiner en minder interessant is, is ze het absoluut niet eens. “De AMB duurt ook in 2009 weer een maand en zal net als vorig jaar een actueel, internationaal, informatief en innovatief programma presenteren.” Over het Fortis debacle zegt ze: “We respecteren, nog steeds, de beslissing die Fortis heeft genomen.”

Tijdens de AIFW werden er nog gekscherende opmerkingen gemaakt over de inhoud van de goodybags. Volgens Jort Kelder laten die te wensen over, doelend op de slechte financiele situatie van de bank.

Kijk hier voor meer informatie over de lening van gemeente aan de AMB.