TOP

Armin van Buuren in trance van zijn Q-kledinglijn

Of je nu los wilt gaan op een feestje of even bij wilt komen op de bank, Armin van Buuren heeft samen met Q een kledinglijn ontwikkeld die voor alle gelegenheden geschikt is. Afgelopen zaterdag 26 maart presenteerde de Nederlandse trancegod zijn Q-kledinglijn in Miami.

Armin van Buuren zocht een toplocatie uit voor zijn 500ste episode van zijn radioshow A State of Trance. Samen met zijn fans van over de hele wereld vierde hij in het zonnige Miami één van de vele hoogtepunten in zijn omvatrijke carrière. Onder de aandacht van de dansende masse presenteerde hij tevens zijn kledinglijn met Q. Deze ontwikkelde Armin speciaal voor zijn fans en zijn inspiratie vond hij duidelijk in de danse scene.

Personal touch
Armin heeft zichtbaar zijn persoonlijke stempel gedrukt op de T-shirts, vesten, overhemden, jackets en sneakers doordat deze items helemaal zijn  toegesneden op de dansvloer. Daarnaast zit de kleding comfortabel, is slim-fit en valt op in kwaliteit. Ook een overhemd, een handelsmerk van Armin achter de decks, mocht natuurlijk niet ontbreken. De speciale karakters die ASOT 500 representeren zijn enkele van de ingetogen maar speelse details die de originaliteit van de kledinglijn onderstrepen. Met een subtiele vormgeving, geheel wit, geheel zwart en met zilveren accenten, stralen ook de leren sneakers een ingetogen klasse uit. De collectie is onder andere te koop bij Score.nl en Shoebazaar.nl.