TOP

Antony Morato winkel open op Nieuwendijk in Amsterdam

De eerste Nederlandse winkel van het Italiaanse mannenmodemerk Antony Morato opende op 7 februari de deuren. Op de Nieuwendijk in Amsterdam wordt de gehele collectie van het hippe, maar betaalbare merk verkocht.

De winkel van Antony Morato is gesitueerd aan de Nieuwendijk 112 in Amsterdam, waar voorheen de mannenmodewinkel Roy Franklin zat. De winkelier was zo tevreden over de verkoop van Antony Morato in zijn (toen nog) multibrandwinkel, dat hij besloot zijn winkel te veranderen in een monobrandstore met alleen maar Antony Morato. Het is niet de bedoeling van het Italiaanse merk om zelf nog meer winkels in Nederland te openen, maar als klanten volledig willen inzetten op het merk zijn ze daarin vrij. 

Het merk Antony Morato is sinds drie seizoenen te koop in Nederland en biedt een totaalpakket met naast kleding ook schoenen, riemen en ondergoed. De jeansgerelateerde collectie voor mannen richt zich op een commercieel prijssegment. Overhemden kosten zo’n 35 euro en een jeans tussen 59 en 79 euro. Trends worden nauwlettend gevolgd, elke twee maanden is er een nieuwe collectie. Er zijn inmiddels al ongeveer 100 verkooppunten in Nederland.