TOP

Antonio Banderas werkt samen met Bestseller aan mannencollectie

De samenwerking tussen de acteur Antonio Banderas en het Deense modebedrijf Bestseller is officieel. Banderas is bezig met het ontwerpen van een collectie voor het mannenmodelabel Selected Homme.

Eerder dit jaar werd bekend dat Banderas zich als modestudent had aangemeld voor de meest prestigieuze modeopleiding ter wereld aan Central Saint Martins in Londen. De acteur deed dit blijkbaar om zich voor te bereiden op de samenwerking met Selected Homme.

Bereikbaar

Het is voor het eerst dat Banderas een samenwerking aangaat met een modelabel. Over zijn keuze voor modeconcern Bestseller zegt hij het volgende: “Met Bestseller kun je mensen producten aanbieden die een goede kwaliteit hebben, maar ook een prettige prijs. Voor mij is het belangrijk dat het kwalitatief is en tegelijkertijd bereikbaar.”

Ook heeft de acteur altijd al een feeling gehad met mode, zo is in het officiële persbericht te lezen. “Als acteur ben ik altijd bezig geweest met het concept om via mode een persoonlijkheid neer te zetten. Of het nu voor de camera’s is of op het toneel, iets in het verleden of in het heden plaatsvindt, kleding is zo’n belangrijk onderdeel in het creëren van een identiteit.”

De Antonio Banderas Design by Selected Homme collectie zal wereldwijd in januari 2016 te koop zijn voor retailers en vanaf augustus 2016 voor consumenten.