TOP

Antoine Peters maakt opnieuw collectie voor Gsus

Ontwerper Antoine Peters heeft opnieuw een collectie gemaakt voor Gsus sindustries. De feestelijke collectie is sinds deze week te koop.

Na een succesvolle samenwerking tussen Antoine Peters en Gsus in 2011 met de ‘tic-tac-toe’ lijn, was het besluit om nog een keer de handen ineen te slaan snel gemaakt. Uitgangspunt was het creëren van een feestcollectie, bestaande uit classics met een twist.

Vlinderstrik 

De vlinderstrik staat centraal in deze collectie met de naam Bow Tie. De vlinderstrik zit in ieder kledingstuk en is vertaald naar prints, vormen, details en patronen. Zo is er een herenblouse met een all-over print van vlinderstrikjes. Voor de dames is er een jurkje in de vorm van een enorme, opgeblazen vlinderstrik. Qua palet zien we bij heren voornamelijk blauwtinten en bestaat de collectie voor dames vooral uit roodtinten.

Kijkje achter de schermen

Op de Facebook-pagina van Gsus kun je zien hoe deze nieuwe collectie van Antoine Peters voor Gsus tot stand is gekomen. Hieronder zie je de ‘behind the scenes’ video de Gsus sindustries ‘Bow tie’ collectie, die geschoten is door Marc Deurloo.