TOP

Anne Eva van Blijdesteijn versterkt team Blijdesteijn Mode

Anne Eva van Blijdesteijn, dochter van Franklin van Blijdesteijn, treedt op 3 mei in de voetsporen van haar vader. Ze gaat samen met haar broers Bram en Max het Tielse modehuis managen.

Sinds 3 mei versterkt ook Anne Eva het managmentteam van Blijdesteijn Mode. Zij is verantwoordelijk voor de inkoop en de aansturing van de damesafdeling. Daarnaast houdt ze zich bezig met visual merchandising en marketing.

Feedback
“In de afgelopen jaren heb ik gewerkt bij Blok Mode. Dat modehuis lijkt in veel opzichten op Blijdesteijn Mode. Daar heb ik vooral veel geleerd over management. Hoe geef je feedback aan medewerkers en hoe communiceer je met de mensen uit je eigen managementteam? En als dat je eigen broers zijn, is het helemaal een uitdaging.”

Strategische kant
Voor Anne Eva was het van jongsafaan een uitgemaakte zaak dat ze uiteindelijk terecht zou komen bij Blijdesteijn Mode, als jongste telg van de zesde generatie Van Blijdesteijn. “Ik heb daar mijn studie en het begin van loopbaan op ingericht. Ik vind mode interessant en ik houd van mooie kleding, maar vooral de bedrijfstechnische en strategische kanten van het vak spreken mij erg aan. Met mijn ervaring kan ik ook een goede inhoudelijke bijdrage leveren aan ons familiebedrijf.”

Structuur
“De grote lijnen die zijn uitgezet zien er goed uit, maar op de inhoud daarvan zou ik nog wel graag een frisse blik willen werpen. Ik wil wel graag helpen die nog sterker vorm te geven en meer structuur aan te brengen in de uitstraling en het beleid. Ik denk ook dat het goed is dat ik mijn leerschool niet bij Blijdesteijn Mode heb gehad, zodat ik met andere inzichten de zaken kan benaderen. Blijdesteijn Mode gaat binnenkort een nieuw pand betrekken en daarmee breekt er een spannende fase aan. Ik vind het heel uitdagend dat ik daarbij betrokken ben.”