TOP

Amy Winehouse ontwerpt kledinglijn voor PPQ

Als Amy het niet laten afweten, zoals haar aandeel op het tribute-album voor Quincy Jones, gaat zij kleding ontwerpen voor het merk PPQ. De kledinglijn is alleen te koop via internet.

Zoals het er nu naar uitziet verlopen de afspraken goed, als we Amy Molyneaux mogen geloven. De wederhelft van het PPQ-designersduo vertelde aan de Britse Grazia dat zij met de eerste stappen van het project zijn begonnen.  “De kledingstukken zijn volledig Amy. Ze is dan ook in elk proces van het project betrokken.”                                                          

PPQ is in 1992 opgericht door Amy Molyneaux en Percy Parker. Zij openden hun eerste flagshipstore in Mayfair in 2006. PPQ is een kledingmerk dat door veel sterren wordt gedragen zoals Sienna Miller, Keira Knightley, Jade Jagger en Agyness Deyn. Verkooppunten zijn onder andere Selfridges, Villa Moda en geselecteerde winkels in Europa.                                                                             

Whinehouse is behalve haar muziek erg populair om haar kledingstijl. Karl Lagerfeld bombardeerde haar tot zijn muze, Jonathan Kelsey ontwierp de Amy Shoe en Amy zelf, promootte zichzelf en de Preen Power Dress tijdens de Brit Awards.