TOP

Amsterdam ziet blauw met hulp van Mizuno

Op zondag 18 oktober wordt het startsein gegeven voor de Amsterdam marathon van 2009. Mizuno neemt het stokje over van ING, die dit jaar als hoofdsponsor is gestopt. Mizuno ondersteunde al tien jaar lang dit grote hardloopevenement. Het Japanse merk is nu voor het eerst hoofdsponsor van deze race.

Topatleten

Het hele parcours zal Mizuno blauw kleuren; van start tot finish en van de outfits van de officials en vrijwilligers tot de middenstip van het Olympisch Stadion. Onder de inschrijvingen scharen zich vele internationale debuterende topatleten en oudgedienden. Aangezien de Amsterdam marathon dit jaar eveneens het toneel is voor het NK marathon, zal er ook een grote groep Nederlandse topatleten aan de start verschijnen. Zij kunnen zich hier kwalificeren voor de Europese kampioenschappen van Barcelona in 2010 en zullen uiteraard strijden om de nationale titel.

Japanse krachten

Na een succesvolle marathon op het gebied van sponsoring in 2008, zijn Toyota en Lexus dealer Louwman Amsterdam er dit jaar weer bij. Zij zijn met Mizuno in gesprek geraakt over samenwerking en bundeling van de sterke Japanse krachten tijdens de marathon van 2009. Ter promotie introduceren Mizuno en Louwman Amsterdam een speciaal Mizuno Edition pakket, dat leverbaar is op diverse Toyota modellen.

 

T 0165-580055

I www.insidebrands.nl