TOP

Amsterdam Golf Show trekt 11.000 bezoekers

De vierde editie van de Amsterdamse Golf Show wist in drie dagen tijd (12, 13 en 14 maart) bijna 11.000 bezoekers naar de Parkhal in de RAI te trekken.

Amsterdam Golf is met een oppervlakte van 12.5000 vierkante meter en ruim 125 standhouders het grootste indoor golfevenement van de Benelux. Arthur Beerendonk van Holland Golf Events en organisator van de beurs, is zeer tevreden over de vierde editie van Amsterdam Golf. “We waren zeer vereerd dat mr. Pieter van Vollenhoven vrijdag de opening kwam verrichten. Bijna 11.000 golfliefhebbers hebben dit weekend weer hun weg naar ons indoorgolfevent gevonden. Iedereen heeft zich goed kunnen voorbereiden op het nieuwe golfseizoen,” aldus Beerendonk.

Amsterdam Golf Award

Het team van Marjet van der Graaff en Christel Boeljon is op zondag 14 maart 2010 uitgeroepen tot winnaar van de Amsterdam Golf Award. De andere twee genomineerden waren Robert-Jan Derksen en Joost Luiten. De Amsterdam Golf Award is bestemd voor een persoon, organisatie of een instantie die in 2009 een belangrijke bijdrage heeft geleverd aan de golfsport in Nederland.