TOP

AM en RDC starten 2e Nationaal Zakenauto Onderzoek

De tweede versie van het Nationaal Zakenauto Onderzoek is gestart. Mensen die een auto van de zaak rijden, worden van harte uitgenodigd aan het onderzoek deel te nemen. De resultaten worden bekendgemaakt op het Driving Business Event op 29 september.

Het onderzoek is een samenwerking tussen Automobiel Management en RDC . De bedoeling is te achterhalen welke invloed de milieumaatregelen van de overheid hebben op de zakelijke autorijder.

Als u een auto van de zaak hebt, is uw mening van belang voor het onderzoek. Daarom vragen AM en RDC u de enquête in te vullen. Het vergt maar vijf minuten tijd en deelnemers maken kans op het winnen van een Driving Experience.

Vorig jaar hielden AM en RDC het Nationaal Zakenauto Onderzoek voor het eerst. Toen lag de nadruk op de invloed van de overheidsmaatregelen op de keuze bij de aanschaf van de auto. Dit jaar zal er wat meer nuancering worden aangebracht naar de invloed op het gebruik van de auto. De resultaten van het onderzoek van 2009 zijn behandeld in landelijke media, waaronder De Telegraaf en Business News Radio.

Driving Business Event
De belangrijkste uitkomsten van het nieuwe onderzoek zullen op 29 september worden bekendgemaakt op het Driving Business Event van Automobiel Management. Op die bijeenkomst in Kasteel Vanenburg in Putten worden ook de winnaars van de verkiezingen ‘Zakenauto van het Jaar’ en ‘Bestelauto van het Jaar’ bekendgemaakt.

Download hier de resultaten van het eerste Nationaal Zakenauto Onderzoek , dat vorig jaar is gehouden.