TOP

Alberto lanceert collectie voor ‘Urban Traveller’

Het Duitse modelabel Alberto lanceert een speciale Urban Traveller-collectie. Deze lijn bevat kledingstukken met functionele eigenschappen om het leven voor de 'stadsreiziger' comfortabeler te maken.

De nieuwe Urban Traveller-collectie van Alberto is bedoeld voor mensen die veel reizen en in drukke steden leven. De eerste collectie van deze lijn bevat dan ook kledingstukken die kreukvrij zijn en andere functionele eigenschappen hebben.

Een van de highlights van de Urban Traveller-lijn is de Revolutional-serie, die bestaat uit broeken gemaakt van lichtgewicht, sneldrogend jersey dat tegelijkertijd warm houdt en beschermt tegen UV-straling. Daarnaast zijn de broeken gemaakt van een materiaal dat kreukvrij blijft en zijn pasvorm behoudt, zonder af te doen aan comfort. Daarnaast bevatten de kledingstukken uit deze lijn handige details zoals speciaal beveiligde opbergvakken voor credit cards en goed weggewerkte binnenzakken. 

De Urban Traveller-collectie is vanaf najaar 2018 voor consumenten verkrijgbaar. Adviesprijzen van de broeken uit de nieuwe lijn zijn €139,95

De verkoop van Alberto wordt sinds kort gedaan door agentuur Fashion Friendz, die onlangs liet weten een Alberto-showroom te openen in IJsselstein.  

ALBERTO_WINTER2018_MOTIF_66_1640_ROB_890_999_REVOLUTIONAL_CMYK_130x180