TOP

Agendatip: Ever Evolving Talks by Calik Denim en Kingpins Transformers


Dinsdag 22 oktober staat de toekomst van de mode-industrie centraal tijdens twee bijeenkomsten in Amsterdam: Ever Evolving Talks by Calik Denim en Kingpins Transformers.

Wie zich helemaal wil laten bijpraten over actuele thema’s in de mode-industrie en de toekomst van deze branche, reist dinsdag 22 oktober af naar Amsterdam. Hier kan je de hele dag terecht bij twee evenementen: Kingpins Transformers en Ever Evolving Talks by Calik Denim

 

Kingpins Transformers

Kingpins Transformers: Catalysts trapt af met een ochtend-middag seminar in Circl Amsterdam. Diverse denimprofessionals uit de gehele keten bespreken de voorwaarden voor de komende jaren. Sprekers zijn onder meer Jordan Nodarse van het Amerikaanse duurzame denimlabel Boyish, Dion Vijgeboom, mede-eigenaar van het circulaire Mud Jeans en Tony Tonnaer, eigenaar van Kings of Indigo. 

 

Ever Evolving Talks

In de middag- en avonduren krijgt na een succesvolle eerste editie in 2018, Ever Evolving Talks by Calik Denim een vervolg in Theater Amsterdam. . De organisatie, de Turkse producent Calik Denim, laat weten dat dit een jaarlijks evenement wordt. Volgens Calik heeft de mode-industrie behoefte aan een jaarlijks rustmoment. Een dag op de kalender waarop wordt nagedacht over waar we met zijn allen naartoe gaan, een moment om op te laden en de koers bij te sturen. Het platform brengt een breed scala aan inspirerende sprekers en thema’s. Zo geeft Matt Britton, millenial en Gen Z expert en auteur van bestseller Youthnation, inzage in de consumentencultuur van nu en de zakentrends van de toekomst. 

 

The future is female

Bert van Son, ceo van BCorp label Mud Jeans en Nathan Gilbert, executive director van B Lab Europe zien dat je met zakendoen ook de wereld kan verbeteren. Een ander thema is ‘The future is female, a conversation with women who create responsibility’. Binnen dit thema is er een discussie met onder meer Priya Ahluwalia, van het merk Ahluwalia en winnaar van de H&M Design Award 2019 en Bethany Williams, eigenaar van het gelijknamige label en winnaar van de LVMH Prize 2019. 

 

EVER EVOLVING TALKS BY CALIK DENIM_23rd October 2018 (103)

De eerste editie van Ever Evolving Talks by Calik Denim in 2018, trok ruim 400 geïnteresseerden.