TOP

Advertorial: Kostenreductie in orderproces

Met het gebruik van de apps kunnen brandowners en groothandels hun verkoopprocessen versnellen en veel efficiënter laten verlopen. Gebruik van deze fashion apps scheelt zowel de brandowner of groothandel als de retailer enorm veel werk, waardoor er een grote kostenreductie wordt behaald in de orderprocessen.

Met de iPad app kunt u -ongeacht of u in de showroom, op een beurs, in de auto of bij klanten zit- direct orders schrijven, orderhistorie inzien, op verschillende manieren sorteren en bijpassende producten bekijken voor up sell. De geplaatste orders worden direct verwerkt in uw achterliggende ERP systeem.

Bekijk hier hoe de app werkt:

Retailklanten doen nabestellingen met iPhone app
Als u een groothandel of eigen label hebt, dan kunt u uw retailklanten orders laten plaatsen met de Apps4Fashion iPhone app.
De retailer loopt langs de rekken in zijn winkel, scant met zijn smartphone de QR-code of barcode in de labels van de artikelen waarvan hij er meer wil bestellen en geeft de gewenste aantallen en maten door. De order wordt direct verwerkt in het ERP systeem van de groothandel of brandowner, waardoor de retailer zijn artikelen snel en efficiënt uitgeleverd krijgt.

Kostenreductie in orderprocessen
Beide apps kunnen direct gekoppeld alle iedere ERP oplossing.
Met het gebruik van de apps kunnen brandowners en groothandels hun verkoopprocessen versnellen en veel efficiënter laten verlopen. Dit scheelt zowel de brandowner of groothandel als de retailer enorm veel werk, waardoor er een grote kostenreductie wordt behaald in de orderprocessen.

Download de app gratis

De apps worden geleverd met een volledig back office integratie met uw ERP systeem, ongeacht het systeem waar u mee werkt. Apps4Fashion is hier -inclusief testdata- te downloaden: http://itunes.apple.com/us/app/apps4fashion/id459454424?ls=1&mt=8

De App is ook live te testen met uw eigen data. Neem hiervoor contact op met de leverancier van Apps4Fashion (www.itsuitsit.nl/meerinformatie.php). De oplevering voor de probeerversie met uw eigen testdata, is 2-4 dagen. De prijsstructuur van deze app is volledig schaalbaar, waardoor u alleen betaalt voor het werkelijk aantal gebruikers, welke u per maand kunt aanpassen.