TOP

ADVERTORIAL: Elvine, the maker of Jackets

Voor de herfst-wintercollectie 2013-2014 grijpt Elvine terug naar de oude vertrouwde roots.

Het Zweedse label profileert zich met de pay-off ‘Elvine – The maker of jackets’ meer dan ooit tevoren als een autoriteit op het gebied van jassen. De afgelopen jaren heeft het merk veel aandacht besteed aan het ontwikkelen en verfijnen van de perfecte jas.

Tot in detail werd de samenstelling onder de loep genomen; van het materiaalgebruik tot de afwerking en alles wat daar tussen zit. Het zal kenners dan ook niet verbazen dat de key items van het Zweedse label zich grotendeels concentreren op de eerder genoemde productcategorie.

Andere essentials dit seizoen zijn waterdichte windjacks en katoenen jassen die afgewerkt zijn met wol en flanel, gevoerde overshirts en garment dyed dons jassen, T-shirts en chino’s. Ook het laatstgenoemde kledingstuk is inmiddels een echte Elvine-klassieker. Niet in de laatste plaats vanwege het aantrekkelijke voorraadprogramma en de goede fit.

Kleuren herst-winter 2013-2014

Het kleurenpallet voor herfst-winter 2013-2014 reikt van donkerblauw tot groen en wordt hier en daar geaccentueerd door verschillende tinten rood. Zoals je gewend bent van Elvine brengt het label ook met deze collectie weer seizoen overstijgende essentials die makkelijk te dragen en te combineren zijn met de rest van je garderobe. Strakke lijnen en een goede fit gaan hand in hand met een innovatieve details die niemand zullen ontgaan.

Met dank aan wederom een sterk staaltje vakmanschap en een flinke dosis coolness is het Elvine ook nu weer gelukt een vervolg te geven aan het creëren van ‘sophisicated clothes for unsophisticated behavior’.

Kijk voor meer indormatie over Elvine op www.elvine.se