TOP

Adidas opent eerste SLVR-winkel in Europa

Adidas heeft de eerste Europese Adidas SLVR-winkel geopend in Berlijn. De opening vond plaats tijdens het urban modefestijn Bread and Butter.

De SLVR-winkel is gevestigd in Mitte, een van de meest trendy wijken van Berlijn. In de winkel hangen kleding, schoenen en accessoires voor zowel mannen als vrouwen van de lente- en zomercollectie van 2012. De collectie is geïnspireerd op de schermsport en heeft ergonomische lijnen en vormen. SLVR staat bekend om haar simplistische, maar chique uitstraling. 

 

Grenzen verleggen 

Dirk Schönberger, creatief directeur van Adidas verklaart: “SLVR vertrouwt op de technische mogelijkheden van Adidas, maar verlegt de grenzen van sportkleding en kijkt niet naar het verleden. Met SLVR wordt een mix gecreëerd tussen maatkleding en sport.

 

Logische stap

“Berlijn is een belangrijke stad voor Adidas”, vertelt Hermann Deininger, marketing manager van Adidas. “Het is een invloedrijke stad dus daarom is het voor ons een logische stap om aan de wensen van onze klanten te voldoen. We zijn dan ook erg blij met deze opening en het potentieel voor de toekomst dat SLVR biedt voor Adidas.”

 

De winkel is op 18 januari officieel geopend en is gevestigd in de Mulackstraße 31/32.