TOP

Adidas en Superdry lanceren nieuwe sportlijn *

Adidas lanceert voor najaar 2015/2016 een premium sportswearcollectie en modemerk Superdry komt met een sportlijn voor vrouwen.

Adidas blijft zich ontwikkelen. De sportaanbieder introduceert voor najaar 2015/2016 de premium sportswearlijn Standard 19. De focus ligt daarbij op de  premium markt en dit is te zien aan de stijlvolle, minimalistische en minder kleurrijke styling. De collectie voor mannen en vrouwen biedt 32 items, waaronder sweaters met hoodies, trainingsbroeken en sneakers in zwart, grijs en off-white. Het merk maakt verder gebruik van de inmiddels bekende Climacool, Climaproof en Climastorm technologieën, naast andere functionele details als taping, reflecterende accenten en waterafstotende zakken.

De collectie ligt vanaf 1 augustus in de winkels.

Adidas Standard 19

Adidas Standard 19 (foto: TextilWirtschaft.de) 

Superdry Sport

Sinds 19 juli begeeft ook het casual jeansrelated merk Superdry zich op het gebied van sportswear. Superdry Sport for Women wil technisch comfort als lichtgewicht running shorts, vochtregulerende capri leggings en dubbele ritsen combineren met modische fluortinten en details als zakjes voor headphones. Superdry Sport for Women is verkrijgbaar via de eigen webshop en winkels. Nog niet duidelijk is of de collectie ook beschikbaar is voor de wholesale. 

Superdry Sport

Superdry Sport for Women