TOP

Addy voor Steps in speciale jurkenwinkel Maastricht

Addy van den Krommenacker heeft voor dit voorjaar een collectie ontworpen voor Steps. De verkoop start op vrijdag 30 maart met het zomerse thema 'print & colour' met Addy's herkenbare chiffonjurken in zijn geliefde dessins. Vandaag gaat in Maastricht een speciale jurkenwinkel open.

Steps opent woensdag 21 maart om 12.00 uur in Limburg, Maastricht haar eerste exclusieve jurkenwinkel van Nederland. In deze speciale ‘Steps Dresses Shop’ zullen uitsluitend jurken verkrijgbaar zijn. Speciaal op deze dag zal in een gelimiteerde oplage de voorverkoop plaatsvinden van één van de bijzondere jurken uit de ‘Addy for Steps’ collectie; de trouwjurk die toepasselijk ‘Amore Dress’ heet. Om deze reden zal de opening van deze speciale jurkenwinkel officieel verricht worden door Addy van den Krommenacker.

Met de ‘Addy van den Krommenacker designed for Steps’ collectie worden de ontwerpen van de ontwerper bereikbaar voor een groter publiek. De ‘Addy for Steps’-collectie bestaat uit drie kleurthema’s. Zo is het ‘print & colour’ thema zowel online als instore vanaf vrijdag 30 maart verkrijgbaar. Het ‘black & blue’ avondthema is verkrijgbaar vanaf vrijdag 6 april en het ‘nude’ thema vanaf vrijdag 13 april. Alleen op de exclusieve voorverkoop op 29 maart bij Steps Utrecht aan de Oude Gracht zijn alle jurken tegelijk verkrijgbaar.

De collectie
Het uitgesproken, vrouwelijke handschrift van Addy van den Krommenacker is terug te vinden in de ‘Addy for Steps’ collectie. Kenmerkend zijn zwierige lange jurken maar ook de korte cocktail jurkjes met aangesloten lijfje en klokkend rokgedeelte en het typerende stofgebruik zoals chiffon, organza en kant, maken de collectie typisch Addy. De collectie bevat naast Addy’s vrouwelijke chiffonjurken, zijn sexy cocktailjurken, geliefde trenchcoat en favoriete jasje, een bijzondere off shoulder blouse en zelfs een eigen Addy jeans ontbreekt niet in de collectie. Om de ‘Addy for Steps’ collectie echt compleet te maken, ontwierp hij zelfs een bruidsjurk om toekomstige bruiden een mooie dag te bezorgen.

Prijzen
De prijzen van de jurken variëren van € 119,95 tot € 229,95. Overige items, zoals een ‘off shoulder’ blouse, zijn al verkrijgbaar vanaf  € 69,95. Met de diversiteit en de maatrange van de collectie wil de modeontwerper zorgdragen dat er voor ieder type vrouw een geschikt item is. Zo is de collectie beschikbaar in maat 34 t/m 44 en enkele items t/m maat 46. De ‘Addy for Steps’ collectie is exclusief verkrijgbaar in de 111 Steps filialen in Nederland en de 13 Steps filialen in België. Ieder Steps filiaal biedt in zeer gelimiteerde oplage een speciale selectie van de ‘Addy for Steps’ collectie.