TOP

Addy van den Krommenacker op jacht naar designtalent

In navolging van de commerciëlen gaat ook de publieke zender op jacht naar talent via een tv-programma. In de eerste Xperience van de NCRV neemt Addy van den Krommenacker jong designtalent onder zijn hoede.

Couturier Addy van den Krommenacker zal in de eerste aflevering bij de NCRV te zien zijn van het programma Xperience. In het programma nemen succesvolle BN’ers jong talent onder hun hoede. Drie stagiaires van Addy van den Krommenacker moeten diverse tests afleggen en na iedere test worden ze beoordeeld. Uiteindelijk gaan slechts twee studenten door naar de finale. Zij mogen ook met Addy mee naar zijn atelier in Milaan.

Deze eerste aflevering van het nieuwe seizoen Xperience staat geheel in het teken van fashion en glamour. Addy van den Krommenacker biedt een van de studenten de kans om een jurk te ontwerpen die in zijn collectie opgenomen zal worden. Die jurk zal uiteindelijk ook echt op de catwalk te zien zijn.

In deze reeks nemen naast Addy van den Krommenacker, Albert Verlinde, Floris van Bommel, 100% Isis en Yelmer Buurman jonge talenten onder hun hoede.

Xperience: vanaf 27 juli op Nederland 3.